Paljussa paljusta paljuun: Suunnitteluvaihe

Miksi palju? Minkähänlainen kylypytynnyri?

”Ai samperi se olisi mukava lillua vedessä. Ei edes hukkuminen olisi lähellä, koska läski kelluu kuulemma hyvin. Mutta miksi ei valmista pakettia, senkun olis pihalle nakannu ja eikun kylpemään? Pitäähän miehellä tekemistä olla. Varsin hyödyttömäksi jos emäntä ukonrohjaketta kahtoo, niin ties vaikka joutuu siivoamaan tai vielä pahempi niin selän pessuun emäntä hakkoo.”

Edellisenä kesänä 2015 ”kellotin” auringon liikkeitä (varjon siirtymistä) ja otin muutamia valokuvia (jotka nähtävästi hävitin puhelimen vaihdon mukana) suunnitellakseni terassin laajennusta. Ajatuksena oli laajentaa terassia rinnepihassa rinteen päälle ja istuttaa rinteeseen kylpytynnyri. Lapiolla maata pois ja silleen…

Syksyllä suunnitelma pyörähti taas hieman eteenpäin kun suunnittelin Adoben SketchUpilla 3D-layoutin pihalle. Jos nyt sattuu jo kyseinen ohjelma olemaan koneella niin terden sketchup-suunnitelmat löytyvät tuosta linkistä –> http://aijaa.com/kDxMvX

uusipihaterde

 

Pari negatiivista muuttujaa:

1) Ohjelma piti tietysti ensin opetella käyttämään

2) Ajan löytäminen opetteluun ja piirtämiseen meinasi olla ongelma

Tietenkin asialla oli myös positiivisia puolia:

3) idean kylpytynnyristä sai myytyä vaimolle paremmin

4) ajatus kylmästä oluesta auringonpaisteisessa kylpytynnyrissä sai  ajatukset pois räntäisestä syksystä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *