Paljussa paljusta paljuun: Esivalmistelut

Jotta saa tilattua kylpytynnyrin kotiin pitäisi olla varma siitä, että tilattava tuote on järkevän kokoinen ja järkevän hintainen. Seikkailin ”muutaman” paljuja myyvän firman sivuilla mm. kirami, fispars, paaluperustajat, kylpytynnyrit.net, fimex, tynnyrishop, vekas ja korix.

Lopulta fisparssin ”tee se itse” -palju lähti tulemaan Virosta Kajaania kohti. Kahdeksankulmainen, sisustaltaan sininen, 1600 litran allas sekä ulkoinen kamina kolahtivat muutamassa päivässä postiluukusta sisään. Hintaa tässä vaiheessa 1499€ (ilmainen rahti).octa-teras-2Palju saapui pystyasennossa rekka-auton takanostimella näppärästi autotallin ovelle, mutta eipähän tuo paketti mahtunut sellaisenaan talliin. Paketti purkuun ja palasina (allas+kamina) vaakatasossa sisään. #Samaltanäyttääkuinpitikinpulju

Fisparssin nettisivuilla oli paljun ovh 1950€ ja rahti 200€. Tuo ovh  on ihan p*skapuhetta mutta rahdin osuus on ehkä todellinen, jos miettii, että lähtisin hakemaan samanlaista T.  Avensiksella peräkärryn kanssa Tsadista. Työn jälki sisäpuolella on moitteeton, mutta ulkopuoli on kuhmurainen joka vaikeuttaa lämmöneristyksen kiinnittämistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *