Paljusta paljussa paljuun: tukirakenne part 2

Paljuhan istahti ihan kivasti siihen kehikkoon. Paljun alle piti kaivaa poistoletkulle ”ura”, koska paljun pohjan etäisyys maanpinnasta oli vain 5 cm. Jaakko sitä jo iloisesti aloitti ja meikä viimeisteli.

imageLaskennallisesti 125mm lankku riitti levittåmään tukirakennetta siten, että päästään rakentamaan kehikkoa ympärille.

image

Laskennallisesti joo, mutta tottakai pikkasen piti mutuilla ja siirrellä paljua sentti sinne ja toinen tänne sekä joutuihan siinä hieman leikkelemään eristeen kulmaa sentti sieltä ja sen toisen jostain muualta. Tässä välissä karattiin Jyväskylään voittamaan team03:n kanssa Jyväskylä Cup. Mukavaa oli. Voittaminen on.

Kahdeksan kulmion reunusta sai sitten väsäillä kolme tuntia jotta sai kulmat natsaamaan ja kohtaamaan toisensa sievästi. imageKuitenkin sirkkeli soi sekä akkuruuvari ruuvasi niin saatiin reunaa tehtyä.

image

Kuvassa kännykamera huijaa ja saa näyttämään reunan sisäänpäin kaatuvalta, mutta vatupassilla tarkastin, suorassa on 🙂

image

Tähän sitten terdeä ynpärille. Sekin laajenee alkuperäisestä suunnitelmasta 😀

Carolina hurricanes teki sopparit Ahon ja Saarelan kanssa sekä olivat ostaneet Teräväisen oikeudet Zikakolta. Mitähän ne aikovat tehdä? Teräväinen sinne sopeuttamaan poikia vai olisiko Teukalla pelillinenkin teema?

Vaimon autokuumekin saatiin ratkaistua Oulun reissulla. Mukaan tarttui valkoinen Mitsun Outlanderi. Hieman laittoa siinä oli, mutta kiva autokauppias lupasi laitattaa ne tottakai kuntoon. Auto toimitetaan pihalle asti keskiviikkona (nyt on perjantai).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *