Paljussa paljusta paljuun: Kuoppaa pihalle

Tietohan se oli, että talon tieltä oli pitänyt räjäyttää kallioita hieman enemmän, koska lohkareita oli löytynyt jo aiemminkin pitkin pihaa nurmikon alta. Nyt ensimmäisestä lapion iskusta asti oli selvää että tulossa on kivinen urakka, kirjaimellisesti. Ensimmäisen lohkareen esiinkaivuun jälkeen päätin suunnata Rodokselle (töihin) hakemaan motivaatiota. Siellä sitä kivikkoa riittää kalliorinteillä.

image

Rodoksella tuli seurattua myös lätkän MM-kisojen välierät ja finaalit paikallisessa urheilubaarissa F.B.I.:ssa Ixiassa. Kyllä siellä kivet unohtui 🙂 Mukana oli myös Janne ja Jannen 17 oppilasta :/

Reissun jälkeen jatkettiin kaivamista ja muutaman kymmenen lohkareen jälkeen päästiin sovittamaan kehikkoa kuoppaan.

image

Jaska siinä vielä hieman tasoittelee pohjaa vai kaivaneeko uraa poistoletkulle? Kiviä kertyi niin oikealle kuin vasemmallekin niinkin paljon että naapurin rouva laittoi kyselyn Facebookissa sopivan kauniista kivistä? Urakan aikana kävi varmaan kaikki naapurit vuorollaan katselemassa meidän kaivuupaikkaa. Mukavahan tuosta on lätistä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *