Paljusta paljussa paljuun: Tukirakenne part 1

Meinasipa unohtua päivittää tämäkin vaihe rakentamisessa kun ei heti kirjoittanut asiasta. Pikkasen meinasi kiirettä pukata, koska työt alkoi haittaamaan harrastusta ihan liikaa. Eli liikaa töitä oppilaiden arvosanojen kanssa (ei niitä kehtaa hatusta heittää, kun kumminkin perusteet numeroille on oltava). Autotallissa piti pikkasen vaihtaa järjestystä jotta saatiin sirkkeli yms. sähkötyökalut esille ja roamingia-työkalut piiloon. Samalla kävin paikallisessa pRismassa ostamassa n. 50 eurolla puutavaraa ja kiinnikkeitä sekä ruuveja.image

Pikaisella laskutoimituksella väännettiin tukirakenteiden leikkauskulmaksi 22 ja puoli astetta. Eihän meikäläisen sirkkelillä enää niin tarkkaan saa leikattua, mutta tarkkuus tuleekin keskiarvoilla 🙂

image

Pilipali-palikkaa sirkkelillä palasiksi ja sitten naulausrautoja ruuveilla kiinni sekä pitkillä ruuveilla vielä välipalikat paikalleen. Korkeutta piti hieman arpoa, koska maaperä mihin palju tulee on arvoituksellinen (eli erittäin kivikkoinen jota ei mielellään kaiva yhtään enempää kuin on tarve). Mennään minimillä eli istutetaan palju melkein maata myöten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *