Paljussa paljusta paljuun: Lämmitysputket

Porataan reikää, kairataan reikää, mitä näitä nyt on? Onhan niitä! Kaminasta mittasin putkien etäisyydet ja 76 mm terällä tekaisin reijät paljun kylkeen. Ajattelin nimetä paljun M/S Paljujärveksi Puljun kuluneen kauden menestyksen takia. Samalla saadaan motivaatiota tilkitä paatti vedenpitäväksi jottei Puljun lento katkea.

holet1

Hoksasin myös että Aleksi Saarelan pelioikeudet on Carolina Hurricanesilla. Sama tiimi on myös varannut Sebastian Ahon! Oliskohan ens kesän draftin kanssa Carolinalla tuuria ja pääsisivät varaamaan Laineen tai Puljun top3:ssa. Kuitenkin se on se perkuleen Edmonton…

holet2

Kuvassa vasemmalla Avensiksen kesäkumit ja oikealla CRV:n nakit. Keskellä lämmitysputki odottaa leikkausta ja liittämistä kaminaan/paljuun.

holet3

Putkien ulostulot oli ihan ok hitsattu, mitäs nyt toisessa oli pikkanen patti jäänyt sisäpuolen kulmaan ja se täytynee paikkailla Sika-silikonilla tarkasti. Porasin pop-niiteille (vetoniitti) reijät käyttäen ulostuloa ohjaimena jolloin reijät tuli varmasti oikeille paikoille. Silikonia väliin reippahasti. Romulaatikoiden pohjalta löytyi tarpeellinen määrä rikkoja niittejä varten joten kahdeksan puristusta ja poks. Positiivisena asiana mainittakoon, että toimituksessa oli niitit mukana. Negatiivisia asioita ei tässä vaiheessa tullut vastaan ollenkaan (paitsi se patti).

holet4

Ulostulo natsasi kuin isä äitiin ja sisäpuolestakin tuli siistin näköinen.

holet5

Tässä vaiheessa voi jo jännityksellä alkaa odottamaan, että milloin se vuotaa, koska vuotaahan se ihan varmana. Onhan se minun tekemä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *